*ويژگي‌هاي گوشت کبک


کبک از خانواده ماکيان با خصوصيات پرندگان وحشي شکاري است. ميزان پروتئين موجود در گوشت اين پرنده در مقايسه با ديگر پرندگان 5 تا 10 درصد بيشتر است و انواع اسيد آمينه ضروري در آن به‌وفور يافت مي‌‌شود، به همين دليل است که در اغلب نقاط دنيا پزشکان براي بيماري‌‌هايي چون ضعف اعصاب، ناراحتي‌‌هاي رواني و بي‌‌خوابي مصرف اين گوشت را توصيه مي‌‌کنند.


اين گوشت به‌دليل چربي و کلسترول بسيار پايين از بروز بيماري‌‌هاي قلبي ــ عروقي پيشگيري کرده و به‌دليل غني بودن از پتاسيم، مصرف به‌اندازه‌ آن براي افراد با فشار خون بالا مانعي ندارد.


گوشت کبک مي‌‌تواند نياز بدن به فسفر، منيزيم، آهن و گوگرد را تأمين کند و به تقويت حافظه و قواي جنسي بيفزايد و ضعف عمومي بدن را هم برطرف سازد.


*خواص دارويي گوشت و ساير اجزاء کبک


اطبا سنتي به افرادي که به يرقان‌هاي سردمزاج مبتلا بوده‌اند دستور مي‌داده‌اند که يک مثقال از مغز سر کبک را با نيم مثقال صندل ساييده‌شده مخلوط و ناشتا ميل نمايند و چند روز اين عمل را ادامه دهند.


جگر خام اين پرنده براي بيماران صرعي و زهره او براي تقويت چشم مفيد است که آن را با قدري روغن زيتون رقيق کرده و در چشم مي‌چکانند که چشم را بسيار شفاف و قوي مي‌سازد.


داوود آزاددل انگيزه خود را از اين کار علاقه به پرندگان به‌ويژه کبک مي‌داند و مي‌گويد: با اين کار مي‌خواهم با توليد انبوه آن هم به درآمدزايي مناسب برسم و هم به خودکفايي کشور در زمينه کبک کمک نمايم


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

راه شهدا چربی گیر پلی اتیلن , قیمت چربی گیر پلی اتیلنی Jodi مشاور املاک حیدرنژاد بروزترین سایت موزیک |لویالتی|-باشگاه مشتریان |کارت هوشمند|کارت اعتباری | loyalty | سیب رایانه یک انسان Antawan آبادیس بلاگر