*ويژگيهاي گوشت کبک
کبک از خانواده ماکيان با خصوصيات پرندگان وحشي شکاري است. ميزان پروتئين موجود در گوشت اين پرنده در مقايسه با ديگر پرندگان 5 تا 10 درصد بيشتر است و انواع اسيد آمينه ضروري در آن بهوفور يافت ميشود، به همين دليل است که در اغلب نقاط دنيا پزشکان براي بيماريهايي چون ضعف اعصاب، ناراحتيهاي رواني و بيخوابي مصرف اين گوشت را توصيه ميکنند.
اين گوشت بهدليل چربي و کلسترول بسيار پايين از بروز بيماريهاي قلبي ــ عروقي پيشگيري کرده و بهدليل غني بودن از پتاسيم، مصرف بهاندازه آن براي افراد با فشار خون بالا مانعي ندارد.
گوشت کبک ميتواند نياز بدن به فسفر، منيزيم، آهن و گوگرد را تأمين کند و به تقويت حافظه و قواي جنسي بيفزايد و ضعف عمومي بدن را هم برطرف سازد.
*خواص دارويي گوشت و ساير اجزاء کبک
اطبا سنتي به افرادي که به يرقانهاي سردمزاج مبتلا بودهاند دستور ميدادهاند که يک مثقال از مغز سر کبک را با نيم مثقال صندل ساييدهشده مخلوط و ناشتا ميل نمايند و چند روز اين عمل را ادامه دهند.
جگر خام اين پرنده براي بيماران صرعي و زهره او براي تقويت چشم مفيد است که آن را با قدري روغن زيتون رقيق کرده و در چشم ميچکانند که چشم را بسيار شفاف و قوي ميسازد.
داوود آزاددل انگيزه خود را از اين کار علاقه به پرندگان بهويژه کبک ميداند و ميگويد: با اين کار ميخواهم با توليد انبوه آن هم به درآمدزايي مناسب برسم و هم به خودکفايي کشور در زمينه کبک کمک نمايم
درباره این سایت